13 redenen waarom je verliefd wordt op Zeeland

Waarom een website met alleen maar al het moois, leuks, liefs, ontroerendst, serieust (is dat een woord) over de meest zuid-westelijke provincie van Nederland? Omdat we verliefd en verknocht zijn aan het Zeeuwse land. Aan de zee, aan de luchten, aan het land, aan de natuur. Maar ook aan de mensen, aan de toeristen en aan de kinderen die er wonen! Daarom deze website; We are In LOVE with ZEELAND.

Maar hoe komt het dat wij zo verknocht zijn aan alles wat met Zeeland te maken heeft. We hebben dat voor jou op een rij gezet; de 13 redenen!

 1. We hebben flora en fauna

  Zon, zee, strand. Maar ook natuur, bossen en duinen. Wat we niet hebben zijn echte bergen. Maar dan bouwen we die!

 2. Het hele jaar is mooi!

  Of je nu in de lente, de zomer, de herfst of de winter in Zeeland bent. Het ziet er altijd uniek uit! Zelf regen op de zee is mooi!

 3. Er is altijd wat te doen!

  Ja, dat klopt. Er is altijd wat te doen. Bevrijdingsfestival, Beachboom, Concert at SEA, Straatfestival Ovezande, de Strandcross in Vlissingen, Terneuzense Havendagen, Mosseldag Yerseke, City of Dance … en af en toe de Giro d’Italia en de Tour de France!

 4. Het is zo lekker rustig!

  Zelfs in de zomermaanden, als het inwonertal meer dan verdubbelt door de drommen toeristen!

 5. Zeeuwen zijn aardig tegen elkaar

  Maar ook niet-Zeeuwen voelen zich welkom

 6. We hebben een hele lange brug

  De Zeelandburg!

 7. We hebben het zevende wereldwonder

  Officieus dan. De Oosterscheldekering

 8. … de redactie gaat slapen, morgen verder … Mocht je in de tussentijd nog suggesties hebben, reageer dan even hieronder!

Heb jij nog een prima reden? Laat het ons weten door een reactie achter te laten. Dan plaatsen wij jouw suggestie graag op deze pagina!

Add your comment

Your email address will not be published.