Kitesurfers genieten van grillige Zeeuwse zomer 2015

1,009
Published on 4 augustus 2015 by

ZEELAND (Domburg) – We hebben het al vaker gezegd op In Love with Zeeland; Domburg is de hotspot van Zeeland voor kitesurfers en windsurfers.
De zomer van 2015 verloopt wisselvallig. En als je het positief bekijkt, en dat doen wij altijd, is er dan voor elk wat wils 😉 Zonaanbidders die houden van niet te veel wind en een lekker zonnetje, en kitesurfers die houden van veel wind (en als daar de zon bij schijnt is dat lekker meegenomen).

Jan Willem Dekker hoort bij meubilair

De surfspot bij Domburg, ter hoogte van strandpaviljoen Noordduine, kan reken op veel terugkerende surfers van binnen en buiten Zeeland/Nederland. Zo ook Jan Willem Dekker. De kitesurfer is te zien in dit filmpje.

Domburg surfspot van het zuiden

Het water in Domburg is wat helderder dan op andere plekken in Nederland, tussen de paalhoofden zijn zandbanken en die zorgen er weer voor dat golven daarop stukslaan. In Domburg is het ook nooit megadruk met kite- en windsurfers. En dat zorgt weer voor een super relaxte sfeer; iets waar ze bij andere surfspots als Wijk aan Zee en Scheveningen alleen maar van kunnen dromen!

Zien of er golven zijn? Kijk dan naar de webcam van strandpaviljoen Noordduine!

Category Tag

Like ons op Facebook!