Published on 15 september 2015 by

ZEELAND (Hollywood) – Het is natuurlijk een achterlijk begin van dit bericht. Alsof Hollywood in Zeeland ligt. Maar toch is er een link. Sinds afgelopen weekend!

Project Naptime 2.0 does Hollywood

De Vlissingers Mischa Sigtermans en Wijnand Huis zijn in het kader van Project Naptime 2.0 in Amerika beland. Zonder geld en mobiele telefoon willen ze uiteindelijk weer terug in Nederland zien te komen. Alles wat ze bij zich hebben is gesponsord; een enkeltje Amerika, de film- en fotoapparatuur, kleding en nog meer noodzakelijk kwaad. En totdat dat lukt proberen ze zoveel mogelijk van het land van de ongekende mogelijkheden te genieten.

BAM! Stickers op de letter ?

Een van de dingen die Mischa en Wijnand hebben ondernomen; de berg beklimmen waarop het beroemde Hollywood sign staat. Maar dat was nog niet alles. Nee, er moest natuurlijk ook zonodig een Project Naptime 2.0-sticker op een van de letters. YES, een sticker from Zeeland op the Hollywood-sign! En twee doodgewone jongens uit Vlissingen die onder die letters lopen die echt iedereen ter wereld kent. Het moet een machtig gevoel geven! We hebben alleen geen idee op welke letter de sticker is geplakt!

Kickstarter en App

De twee avonturiers hebben geld en middelen ingezameld via crowdfundig. Van de euries is onder andere een app ontwikkeld. Daarmee kun je de twee 21-jarige Vlissingers op de voet volgen. Ook kun je ze volgen via hun Facebookpagina!

Hieronder zie je het filmpje waar ze de crowd om geld vragen.

https://www.youtube.com/watch?v=xEOEPd0GizA

Category Tag

Like ons op Facebook!