City of Dance 2015 is dansen in Zeeland

1,101
Published on 30 juli 2015 by

ZEELAND (Middelburg) – Wij kennen twee grote dancefeesten die het ook al een tijdje uithouden. Beachboom op de Brouwersdam en City of Dance in Middelburg. Laatstgenoemde kende dit jaar hun 15-jarig jubilieum.

Van Brooklyn Streetparade naar City of Dance

Als je een beetje kan rekenen begon het allemaal in 2000. Kleinschalig. Een parade van vrachtwagens met beukende beats door de straten van de Zeeuwse hoofdstad. Middelburg trilde op haar grondvesten. De wat oudere generatie zittend op een terras, wist niet wat hen overkwam. Gevolgd door een feestje op het Hof van Tange. Dat feestje is een FEEST geworden. De vrachtwagens zijn geschrapt en het is allemaal wat, ja hoe moeten we dat nu zeggen, volwassener geworden.

City of Dance Official Aftermovie

In LOVE with ZEELAND - City of Dance 2015 Middelburg

Sfeertje bij City of Dance 2015 Middelburg

Kijk mee naar de beelden van de 15de editie, gehouden op zaterdag 15 juli 2015. Zoals de organisatie schrijft:

After a sold out edition, we present you the Official Aftermovie of City of Dance festival 2015. Full of fun and creativity in the center of the ancient city of Middelburg. See you next year: 16/07/2016

Daar hebben wij helemaal niets meer aan toe te voegen. O ja, wel.

Kijk ook eens naar de Aftermovie van Beachboom! Dit feest op de Brouwersdam, dezelfde locatie als Bløfs Concert at SEA (maar dan ietsje minder mensen), wordt gehouden op 29 augustus 2015.

Category

Like ons op Facebook!