Wallpaper Boulevard Vlissingen, december 2015


Notice: Undefined index: etd_uploader in /home/inlovewithzld/domains/inlovewithzeeland.nl/public_html/wp-content/plugins/email-to-download/app/models/download_model.php on line 16

Notice: Undefined index: etd_uploader in /home/inlovewithzld/domains/inlovewithzeeland.nl/public_html/wp-content/plugins/email-to-download/app/models/download_model.php on line 16

VLISSINGEN – We beginnen met een nieuwe rubriek, genaamd De Mooiste Wallpapers van Zeeland. Dit naar aanleiding van deze prachtige foto van de Vlissingse Boulevard met op de voorgrond het Badstrand.

De foto is gemaakt door Bert Zuidweg uit Middelburg. Hij is hobbyfotograaf en gaat regelmatig op pad om mooie plaatjes te schieten. Zo ook dinsdagmorgen 29 december 2015.

Samen met zijn fotografiemaatje Harm Nieuwenhuijse ging hij tegen 8 uur in de ochtend richting boulevard. Dit keer wilden ze, het “gouden uurtje” -zoals Bert het zelf noemt- op de gevoelige plaat vastleggen. Nou, dat is gelukt. Precies op het juiste moment, met statief en camera afdrukken op het moment dat de lucht “het mooist was”.

Superleuke reacties

Een van de reacties die Zuidweg op Facebook kreeg, was van mensen die op dat moment op de boulevard fietsten en deze lucht niet hadden gezien. Bert: “Dit komt omdat de zon achter de boulevard opkwam en deze mooie lucht vanaf zee werd verdreven door een bui en achter de gebouwen dus bijna niet was te zien.”

Hit op Facebook

De foto staat ook op onze Facebook-pagina. We kunnen zeggen dat het een van de best scorende berichten is van 2015!

Download Wallpaper Boulevard Vlissingen

Heel veel mensen zouden het leuk vinden om deze foto als wallpaper te mogen gebruiken. En weet je, Bert vindt dat helemaal te gek. En wij ook! Vul hieronder je e-mailadres in. Je ontvangt dan een e-mail van ons met daarin een link naar de wallpaper. Veel plezier!

Wallpaper Boulevard Vlissingen december 2015

Please provide an email address where we should send the download link.

 

Like ons op Facebook!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste video's in je mailbox!
* indicates required